Det trygge valg

Murer i Roskilde

A. Munch Murerentreprise ApS er din lokale murer i Roskilde og omegn. Vi er medlem af Dansk Byggeri og udfører alt i murerarbejde, herunder renovering af badeværelser, facaderenovering og tilbygninger. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din opgave.

Erfaren murermester i Roskilde

A. Munch Murerentreprise ApS er et mindre murerfirma der bl.a. dækker Roskilde og omegn. Vi sætter en ære i godt håndværk, kvalitet og holdbare løsninger. Uanset om vi renoverer et badeværelse, en facade, laver en tilbygning eller andet murerarbejde, arbejder vi med sans for detaljer, overholdelse af gældende regler og sikring af det bedst mulige resultat. Vi tilbyder desuden altid at komme ud, helt uforpligtende, til en gennemgang og rådgivning i forbindelse med dit projekt. Herefter sender vi dig et uforpligtende tilbud.

Nyt badeværelse i Roskilde

Drømmer du om at få lavet et nyt badeværelse i Roskilde? Så kan vi hjælpe dig. Peter Munch, murer og indehaver af A. Munch Murerentreprise ApS, har renoveret hundredevis af badeværelser. Godt håndværk og kendskab til de mange regler der i forbindelse med et badeværelse, som er et vådrum, er altafgørende for et godt og sikkert resultat. Derfor er det vigtigt at vælge et murerfirma eller en murermester du føler dig tryg ved. Derudover er der selve designet og indretningen i forbindelse med at lave nyt badeværelse. Vi kan hjælpe med at gøre din badeværelsesdrøm til virkelighed, uanset om det er i nybyggeri eller i ældre byggeri. Vi rådgiver dig gerne om udtryk, materialevalg og indretning. Til VVS-arbejdet har vi gode samarbejdspartnere, så også el og VVS bliver udført sikkert og lovligt.

Facaderenovering i Roskilde

Vedligeholdelse af facaden er meget vigtig for dit hus. Facader med skader såsom revner kan medføre at fugten fra vind og vejr ikke holdes ude, hvilket kan medføre yderligere skader på sigt. Facaderenovering er derfor bedst at få gjort i tide og gerne så snart behovet opstår. Det er dog ligeledes en god investering, da det kan øge husets indeklima og værdi. Facaderenovering får ligeledes dit hus til at fremstå flot, hvilket er dejligt at komme hjem til, så der er både økonomiske og æstetiske incitamenter til at vedligeholde husets facade.

Tilbygning i Roskilde

Overvejer du at udvide dit hus med en tilbygning? Måske drømmer du om at få mere plads, flere kvadratmeter, et værelse mere eller blot at øge husets værdi. En tilbygning er en god investering og ofte billigere end at flytte i et større hus. Ved et tilbygningsprojekt er det særdeles vigtigt at vælge en professionel murer der både har styr på byggereglementet, lytter til dine ønsker og drømme, samt sikrer en gennemskuelig kommunikation igennem hele projektet.

  Har du spørgsmål vedrørende dit projekt, eller du ønsker at få et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os.

  Peter Munch

  Peter Munch
  Murer & Indehaver af A. Munch Murerentreprise ApS

  A Munch Murerentreprise logo

  Om os

  Vi udfører mureropgaver i høj kvalitet på hele Sjælland. Uanset om du skal have lavet et nyt badeværelse, renoveret facaden af dit hus, lavet en tilbygning eller andre former for murerarbejde, kan vi hjælpe dig. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din opgave.