Vi tilbyder

Murerarbejde på Sjælland

Vi udfører alle opgaver indenfor murerarbejde. Vi dækker hele Sjælland og sætter altid en ære i et veludført håndværk i høj kvalitet. Uanset opgaven gør vi os altid umage – det skaber tilfredshed både for os selv og for vores kunder. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi laver alt i murerarbejde

Uanset hvilket murerprojekt du ønsker udført, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar med råd, vejledning og arbejdskraft. Så om du skal have lagt klinker og fliser, filtset, pudset støbt eller muret, så kontakt os, vi udfører alt fra større entreprise til mindre reparationer. Altid med et fast tilbud, så du ved hvad det koster inden du går i gang.

Vi kommer altid gerne ud helt uforpligtende og tage et kig på dit projekt i fællesskab med dig. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Murer til nyt badeværelse

Badeværelser

Få et flot nyt badeværelse i din stil og med perfekt finish.

Læs mere

Murer Sjælland

Facaderenovering

Giv dit hus eller bygning nyt liv med en facaderenovering der holder i mange år.

Læs mere

Murer Sjælland

Tilbygninger

Murerarbejde indenfor tilbygninger, ombygning og renovering. Få gjort din drøm til virkelighed.

Læs mere

Nyt flot badeværelse

Klinker og fliser

Opsætning eller udskiftning af fliser og klinker i din stil og med perfekt finish.

Læs mere

Murer Sjælland

Reparationer

Reparation og vedligeholdelse af dit hus eller tilbygning, så det holder i mange år.

Læs mere

Vores værdier

At gøre sig umage tror vi på, er en af de vigtigste forudsætninger for et godt stykke arbejde, derfor er det noget vi har fokus på hver eneste dag. For at kunne gøre sig umage, kræver det selvfølgelig, at man har tid til det projekt, man er i gang med. I vores tidsplaner er der altid tid til både at gøre sig umage og have en god kundekontakt.

En aftale er en aftale. Vi laver det vi har aftalt, og vi kommer, når vi har aftalt det. Skulle der imod forventning ske noget uforsætligt, så vi bliver forsinket, vil vi altid kontakte dig. Helt almindelig god skik og ærlighed er grundstenen i ethvert godt samarbejde.

Både før, under og efter dit projekt er vi altid nemme at komme i kontakt med. I hverdagene bestræber vi os på, at svare tilbage senest inden for 24 timer og ofte før.

Vi er medlem af Dansk Byggeri

A. Munch Murerentreprise ApS er medlem af Dansk Byggeri og er dermed omfattet af Dansk Byggeris garantiordning - det er din sikkerhed for at arbejdet er i orden.

Byg Garanti
Byg Garanti
Medlem af Dansk Byggeri

Kundetyper

Vi tilbyder murerarbejde til alle slags kunder

house 1

Private

business 1

Virksomheder

school 1

Skoler

government 1

Kommuner

church 1

Kirker

Professionelle løsninger

Fra start til slut

  • Tilbygninger
  • Ombygninger
  • Lægning af gulvklinker
Murer på Sjælland
A Munch Murerentreprise logo

Om os

Vi udfører mureropgaver i høj kvalitet på hele Sjælland. Uanset om du skal have lavet et nyt badeværelse, renoveret facaden af dit hus, lavet en tilbygning eller andre former for murerarbejde, kan vi hjælpe dig. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din opgave.

Byg Garanti
Medlem af Dansk Byggeri

Vi er medlem af Dansk Byggeri. Læs mere her.

Murer i Roskilde