Vi tilbyder

Murer til badeværelse

Har du brug for hjælp til renovering af et badeværelse? Så er du kommet til det rette sted. A. Munch Murerentreprise ApS udfører alt i murerarbejde, herunder renovering af badeværelser. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din opgave.

Renovering af badeværelse

Overvejer eller har du måske allerede besluttet, at du skal have nyt badeværelse eller renoveret dit gamle badeværelse, så står A. Munch Murerentreprise ApS parat til at hjælpe fra start til slut. Godt håndværk og kendskab til de mange regler der i forbindelse med et badeværelse, som er et vådrum, er altafgørende for et godt og sikkert resultat. Derfor er det vigtigt at vælge et murerfirma eller en murermester du føler dig tryg ved. Derudover er der selve designet og indretningen i forbindelse med at lave nyt badeværelse. Peter Munch, murer og indehaver af A. Munch Murerentreprise ApS, har lavet flere hundrede nye og renoverede badeværelser. Vi kan hjælpe med badeværelset uanset om det er i nybyggeri eller i ældre byggeri. A. Munch Murerentreprise ApS kommer gerne ud, helt uforpligtende, til en snak om dit badeværelses projekt.

Design og indretning i det nye badeværelse. Det er både vigtigt, spændende og sjovt, at skulle beslutte hvordan udtryk, indretning og funktionalitet skal være på det nye badeværelse. Hvis du mangler inspiration, kan det være en god ide at kigge i diverse boligindretningsblade, kigge på nettet eller tage et smut forbi en specialiseret flisebutik. I flisebutikkerne er et godt udvalg af kvalitets klinker og fliser til badeværelset, og der er, som regel, gode udstillinger, hvor man kan få god inspiration. A. Munch Murerentreprise ApS hjælper også gerne med rådgivningen.

Der er mange regler omkring renovering og etablering af badeværelser fordi badeværelset er et vådrum. For at overholde gældende lovgivning er det vigtigt, at det er et professionelt og registreret firma der udfører opgaven med et nyt badeværelse. Hvis et badeværelse er lavet forkert, kan det have alvorlige konsekvenser for din bolig. Vi har gode samarbejdspartnere, så også el og VVS bliver udført sikker og lovligt i badeværelset.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Det er et spørgsmål vi ofte får. Prisen på et nyt badeværelse eller renovering af et badeværelse afhænger af mange ting. En god tommelfingerregel er, at des flere ændringer man foretager, i forhold til hvor installationerne i det gamle badeværelse, des højere bliver prisen for det nye badeværelse. Derudover kommer selvfølgelig hvilke produkter man vælger til sit nye badeværelse. Som på alle andre produkter varierer priserne også meget på produkter til badeværelset. A. Munch Murerentreprise ApS rådgiver gerne i dit valg.

Vi hjælper bl.a. med:

 • Nedrivning af gammelt badeværelse
 • Nyt badeværelsesgulv
 • Støbning af nyt gulv
 • Vådrumssikring
 • Opsætning af fliser
 • Nybyg

  Har du spørgsmål til renovering af badeværelse eller har du et konkret projekt du ønsker at få et uforpligtende tilbud på, er du altid velkommen til at kontakte os.

   

  fugearbejde på badeværelse
  A Munch Murerentreprise logo

  Om os

  Vi udfører mureropgaver i høj kvalitet på hele Sjælland. Uanset om du skal have lavet et nyt badeværelse, renoveret facaden af dit hus, lavet en tilbygning eller andre former for murerarbejde, kan vi hjælpe dig. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din opgave.