Vi tilbyder

Murer til facaderenovering

Har du brug for hjælp til renovering af en eller flere facader? Så er du kommet til det rette sted. A. Munch Murerentreprise ApS udfører alt i murerarbejde, herunder facaderenovering. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din opgave.

Renovering af facader

Trænger din facade til en kærlig hånd? Så står A. Munch Murerentreprise ApS parat til at hjælpe dig. Vi tager hånd om opgaven fra start til slut. Vi sætter en ære i godt håndværk, og vores kendskab til de mange regler der i forbindelse med facaderenovering, er essentielt for et godt og sikkert resultat. Det omskiftelige vejr i Danmark betyder at huse og bygningers facader bliver udsat for lidt af hvert. Dette kan resultere i revner, sprækker og andre skader, der er vigtige at få udbedret for at undgå yderligere skader, eller problemer med fugt og indeklima.

Da kvalitet og godt håndværk er altafgørende for resultatet er det vigtigt, at vælge et murerfirma eller en murermester du føler dig tryg ved. Peter Munch, murer og indehaver af A. Munch Murerentreprise ApS, har lavet flere hundrede facaderenoveringer. Vi kan hjælpe med dig uanset om der er tale om facaderenovering af et ældre hus, eller murerarbejde af facaden til et nyt hus. A. Munch Murerentreprise ApS kommer gerne ud, helt uforpligtende, til en snak om dit projekt.

Totalrenovering af facade

Uanset om din facade kun har brug for at få repareret nogle småskader eller om der er brug for en totalrenovering af facaden, så er vi behjælpelige. Såfremt facaden ønskes totalrenoveret kan vi også rådgive om materialevalg, visuelt udtryk m.m. Ved en totalrenovering kan det være oplagt at søge inspiration på nettet, magasiner eller at gå en tur i lokalområdet.

Overholdelse af alle regler

Når der foretages en facaderenovering er der mange regler der skal overholdes, både i byggereglementet, men ofte også i lokalplaner og grundejerforeninger. Reglerne er blandt andet til for at sikre, at kvaliteten er tilstrækkelig og holdbar, miljømæssigt forsvarlig, og hvis der er lokale regler er disse ofte til for at sikre et ensartet udtryk i lokalområdet. Hvis en facade er lavet forkert, kan det have alvorlige konsekvenser for din bolig. Hos A. Munch Murerentreprise ApS sørger vi altid for at facaderenoveringen sker i overensstemmelse med alle gældende regler.

Hvis facaderenoveringen involverer andet end murerarbejde, har vi gode samarbejdspartnere, så øvrige opgaver ligeledes udføres korrekt og lovligt.

Hvad koster en facaderenovering?

Dette er et spørgsmål vi ofte får. Prisen for facaderenovering afhænger af flere ting, såsom om der blot skal foretages reparationer eller en totalrenovering, samt hvilken tilstand den nuværende facade er i. Derudover har materialer og den tid der skal bruges på renoveringen ligeledes indflydelse på prisen. Derfor vurderer vi alle opgaver individuelt ved en inspektion, hvorefter vi sender dig et uforpligtende tilbud.

Fordele ved facaderenovering:

 • Beskytter af facaden
 • Facaden bliver flottere
 • Forøger husets værdi
 • Giver et bedre førstehåndsindtryk
 • Kan forbedre indeklimaet
 • Al arbejde sker udvendigt

  Har du spørgsmål til facaderenovering eller har du et konkret projekt du ønsker at få et uforpligtende tilbud på, er du altid velkommen til at kontakte os.

   

  Murer Sjælland
  A Munch Murerentreprise logo

  Om os

  Vi udfører mureropgaver i høj kvalitet på hele Sjælland. Uanset om du skal have lavet et nyt badeværelse, renoveret facaden af dit hus, lavet en tilbygning eller andre former for murerarbejde, kan vi hjælpe dig. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din opgave.