Vi tilbyder

Murer til klinker og fliser

Hos A. Munch Murerentreprise ApS mange opgaver med klinker og fliser på badeværelser, bryggers, i køkkener og mere til. At få en professionel murer til at stå for opsætning af klinker og fliser sikrer et flot og ensartet resultat. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din opgave.

Opsætning af klinker og fliser

At lægge fliser kan være en kompliceret opgave, hvor præcision og materialer er altafgørende for et godt og æstetisk resultat. Man kan nemt spotte hvis klinker og fliser er lagt forkert, f.eks. på et badeværelse. Derfor er det anbefalelsesværdigt at benytte en professionel og erfaring murer til opgaven, så resultatet bliver godt og ikke skal laves om. Hos A. Munch Murerentreprise ApS har vi stor erfaring med opsætning af fliser og klinker – både på badeværelse, i køkkenet, i bryggers og andre rum hvori disse er et essentielt element i rummet. Vi sætter en ære i et godt og veludført håndværk som både du og vi kan være stolte af. Uanset opgaven størrelse eller type gør vi os umage, hvilket blot er én af de grunde til vores kunder er meget tilfredse med vores arbejde og tilgang.

Når der skal opsættes nye fliser og klinker er der mange ting at forholde sig til, herunder materialevalg, visuelt udtryk, indretning og funktionalitet. Det kan være oplagt at besøge en lokal flisebutik for at samle inspiration og oplever mulighederne i virkeligheden. Hos A. Munch Murerentreprise ApS hjælper vi også gerne med rådgivningen om disse ting.

Såfremt der etableres eller renoveres et badeværelse, er der mange regler der skal overholdes, da der er tale om et vådrum. For at overholde gældende lovgivning er det vigtigt, at det er et professionelt og registreret firma der udfører opgaven med et nyt badeværelse. Hvis et badeværelse er lavet forkert, kan det have alvorlige konsekvenser for din bolig. Vi har gode samarbejdspartnere, så også el og VVS bliver udført sikker og lovligt i badeværelset.

Hvad koster opsætning af fliser og klinker?

Vi bliver ofte spurgt om hvilke priser man kan forvente ved opsætning af fliser og klinker. Svaret på dette afhænger af flere elementer og bliver mest nøjagtigt ved at vi kommer ud hos dig og vurderer opgaven. Man kan dog sige, at jo mere der skal laves, des højere bliver prisen. At skifte fliser i en bruseniche vil som udgangspunkt være billigere end en komplet renovation af hele badeværelset. Udover opgavens størrelse har materialevalget naturligvis også indflydelse, da produkterne der skal bruges til opgaven kan variere i prisen. Hos A. Munch Murerentreprise ApS rådgiver gerne i dit valg, så du føler dig tryg igennem hele processen.

  Har du spørgsmål vedrørende opsætning af klinker og fliser, eller har du et konkret projekt du ønsker at få et uforpligtende tilbud på, er du altid velkommen til at kontakte os.

   

  fugearbejde på badeværelse
  A Munch Murerentreprise logo

  Om os

  Vi udfører mureropgaver i høj kvalitet på hele Sjælland. Uanset om du skal have lavet et nyt badeværelse, renoveret facaden af dit hus, lavet en tilbygning eller andre former for murerarbejde, kan vi hjælpe dig. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din opgave.