Vi tilbyder

Murer til reparationer

Hos A. Munch Murerentreprise ApS udfører vi mange reparationer. Både reparationer indenfor facader og murværk, men også reparationer på badeværelser, fliser og klinker m.m. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din opgave.

Reparationer

Det er vigtigt at passe godt på sit hus, så det holder i mange år. Hvis der opstår en skade efter slitage eller anden påvirkning, er det vigtigt at få udbedret den så den ikke bliver værre, og ligeledes for at det der repareres kan fremstå flot igen. Vi udfører alt i mureropgaver, herunder også reparationer. Vi løser både store og små reparationsopgaver på hele Sjælland.

Skader på murværk, facader, badeværelser m.m. kan både opstå ved almindelig slitage over mange år og ved påvirkning fra naturen. I Danmark opstår der ofte skader i forbindelse med naturpåvirkninger såsom storme, orkaner, oversvømmelse og lignende. Jo mindre vedligeholdt huset er, jo mere udsat er det også. Foruden vedligehold og skadereparationer, kan reparationer også ske proaktivt for at minimere sandsynligheden for skader eller for at sikre et flottere visuelt udtryk, f.eks. ved ny fugning af facader og murværk.

At få repareret og udbedret skader i et hus er en god investering, da man undgår at skaden udvikler sig og bliver værre – hvilket kan øge prisen for udbedring senere hen. Reparation udført af et professionelt murerfirma er ligeledes med til at bibeholde husets værdi.

Vi hjælper bl.a. med:

  Har du spørgsmål vedrørende reparationer eller har du et konkret projekt du ønsker at få et uforpligtende tilbud på, er du altid velkommen til at kontakte os.

   

  fugearbejde på badeværelse

  Vi er medlem af Dansk Byggeri

  A. Munch Murerentreprise ApS er medlem af Dansk Byggeri og er dermed omfattet af Dansk Byggeris garantiordning - det er din sikkerhed for at arbejdet er i orden.

  Byg Garanti
  Byg Garanti
  Medlem af Dansk Byggeri
  A Munch Murerentreprise logo

  Om os

  Vi udfører mureropgaver i høj kvalitet på hele Sjælland. Uanset om du skal have lavet et nyt badeværelse, renoveret facaden af dit hus, lavet en tilbygning eller andre former for murerarbejde, kan vi hjælpe dig. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din opgave.

  Byg Garanti
  Medlem af Dansk Byggeri

  Vi er medlem af Dansk Byggeri. Læs mere her.

  Murer i Roskilde