Vi tilbyder

Murer til tilbygning

Drømmer du om at udvide huset med flere kvadratmeter? Så er du kommet til det rette sted. A. Munch Murerentreprise ApS udfører alt i murerarbejde, også ved tilbygninger. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din opgave.

Tilbygning

En tilbygning er en god investering, hvis du eksempelvis drømmer om flere værelser, en større stue eller blot flere kvadratmeter. Ved en tilbygning er det muligt at udvide dit nuværende hus, hvilket både får pladsen og boligens værdi til at stige. Uanset om tilbygningen ønskes for at få et bryggers, gøre et eksisterende rum større, etablere et børneværelse eller noget helt andet, er det vigtigt at vælge et professionelt og erfarent murerfirma, der kan sikre byggeprojektet fra start til slut, så du er tryg igennem hele processen.

Hos A. Munch Murerentreprise ApS har vi omfattende erfaring med tilbygninger og andre former for murerarbejde. Peter Munch, murer og indehaver af A. Munch Murerentreprise ApS, har lavet flere hundrede tilbygninger. Vi lytter altid til dine ønsker og drømme, og rådgiver ud fra dette grundlag. For os er det vigtigt, at du får netop den tilbygning som du drømmer om og kan være glad for i rigtig mange år. A. Munch Murerentreprise ApS kommer gerne ud, helt uforpligtende, til en snak om dit tilbygningsprojekt.

Overholdelse af alle regler

Når huset udvides med en tilbygning er der mange regler der skal overholdes, både i byggereglementet, men ofte også i lokalplaner og grundejerforeninger. Reglerne er blandt andet til for at sikre, at kvaliteten er tilstrækkelig og holdbar, miljømæssigt forsvarlig, og hvis der er lokale regler er disse ofte til for at sikre et ensartet udtryk i lokalområdet, samt at undgå at der bebygges for meget på grunden. Hos A. Munch Murerentreprise ApS sørger vi altid for at tilbygningen sker i overensstemmelse med alle gældende regler.

Da en tilbygning oftest involverer andet end murerarbejde, har vi gode samarbejdspartnere, så øvrige opgaver ligeledes udføres korrekt og lovligt.

Hvad koster en tilbygning?

Prisen for at få lavet en tilbygning afhænger af flere ting, såsom størrelse, materialer, arbejdstid og kompleksitet. Dertil er skal der typisk også foretages el- og malerarbejde, hvilket ligeledes bør regnes ind i projektets samlede omkostninger.

For at kunne give dig et uforpligtende tilbud har vi brug for at tale med dig om dine ønsker. Vi kommer meget gerne ud til en uforpligtende snak om dit tilbygningsprojekt.

Fordele ved facaderenovering:

  • Du får flere kvadratmeter
  • Forøger husets værdi
  • Giver mulighed for nye værelser eller ny planløsning
  • Kan ofte bedre svare sig økonomisk end at flytte
  • Du har stor indflydelse på slutresultatet
  • Du får mere plads

Har du spørgsmål vedrørende tilbygninger eller har du et konkret projekt du ønsker at få et uforpligtende tilbud på, er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Murer til tilbygning
A Munch Murerentreprise logo

Om os

Vi udfører mureropgaver i høj kvalitet på hele Sjælland. Uanset om du skal have lavet et nyt badeværelse, renoveret facaden af dit hus, lavet en tilbygning eller andre former for murerarbejde, kan vi hjælpe dig. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din opgave.